0 termék0.00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Delphin ABSOLUT

750.00Ft

Az ABSOLUT lineáris teherbírású és alacsony nyúlású zsinór. A piacon kapható legerősebb és legkevésbé nyúló zsinórok közé tarokzik. Tulajdonságainak köszönhetően a legapróbb kapás is azonnal a bot csúcsán érezhető. Rendkívüli tulajdonságai elsősorban a legvékonyabb átmérők esetében észlelhetők. A zsinórra a magtól egészen annak felületéig ugyanolyan tulajdonságok jellemzők, ami jelentős hatással van az élettartamára. A zsinór a gyártás végső folyamatában pontosan meghatározott hőmérsékletre van melegítve. E folyamat során a zsinór felületét kisimítják, aminek köszönhetően jelentősen csökken a felületi súrlódás együtthatója. A zsinór felülete ezért sima, kiváló kopásállóságú.

 

Megjegyzés: A zsinór teherbírását korlátozó tényezőjét a csomó jelenti. Abban az esetben, ha a zsinóron nem kívánt csomót észlel, azonnal távolítsa el a zsinór részét egészen a csomóig, és ismételten kösse meg a végszereléket. A csomókötés módja jelentős hatással van annak teherbírására. A csomó meghúzását ezért lassan végezze.

 

Delphin garancia: Az átmérőt érintő adatok a címkén valósak. A konkurens zsinórokkal való összehasonlításkor ne a címkén szereplő adatokat hasonlítsa össze! Ugyanis a Delphin csak valós értékeket szolgáltat. Megengedett tolerancia: +/-10%.

 

Kiürítés
Compare
Árak és Változatok

átlátszó 0,10mm 2,3lbs, átlátszó 0,12mm 3,1lbs, átlátszó 0,14mm 4,3lbs, átlátszó 0,16mm 5,6lbs, átlátszó 0,18mm 6,9lbs, átlátszó 0,20mm 8,7lbs, átlátszó 0,22mm 10,4lbs, átlátszó 0,25mm 13,2lbs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin ABSOLUT” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük