0 termék0.00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Digitális óra Delphin WIRUS

8,990.00Ft

Digitális óra számos hasznos funkcióval, mely robusztus kialakításának köszönhetően minden csuklón feltűnik. Kialakításuk tökéletes minden igazi vadász számára, legyen szó horgászról, vadászról, de minden aktív emberről is. Ugyanakkor stílusos kiegészítőkké válnak az alkalmi viselethez és bármilyen más alkalomhoz.

A szokásos időkijelzés mellett a Delphin WIRUS óra számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, mint például ébresztőóra, időzítő, stopper, opcionális 12 és 24 órás formátum vagy kettős idő. Lehetőség van a Light gombbal a 13 számjegyű LCD kijelző háttérvilágítására is, aminek köszönhetően még éjszakai horgászat vagy egyéb tevékenységek közben sem veszíti el az időérzékét.

A gumipánt nagyon kellemes tapintású, és hossza is széles tartományban állítható. Ez biztosítja, hogy bármilyen vastagságú csuklóra illeszkedjenek. A pánt sötétzöld színű kialakítású, amely tökéletesen illeszkedik a természetes környezetbe anélkül, hogy zavaró elem lenne. Maga az óra teste fekete és masszív, kiváló mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás jellemzi.

A nemzetközi méretarányok szerint ez a modell 50 méterig vízálló. Ez a jelölés megfelel a folyó víznek kitett órákkal szemben támasztott követelményeknek (például zuhanyozás) vagy a vízben zsákmánnyal való pózolásnál, ahol nem zavarja hosszú ideig a vízfelszín alatti elmerülés.

Műszakai paraméterek:
Számlap átmérő:
Elem: CR2032

Compare

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Digitális óra Delphin WIRUS” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kategóriák: , Címke: