0 termék0.00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Kapásjelző szett Delphin DIVER 9V

9,400.00Ft42,840.00Ft

Egyszerű, ámbár teljes értékű kapásjelző szett, amely 100%-ig kielégíti az igényeket a kapásjelző szettekre. Megbízhatóságának titka az elektronikájának egyszerűségében rejlik. Attraktivitását növeli a kiváló árfekvése. Mindezek ellenére paramétereinek köszönhetően nem marad szégyenben összehasonlítva felsőbb kategóriájú modellekkel sem. A szett hatótávolsága 150m terepviszonyoktól függően. A szett kemény koffert kapott a biztonságos szállításhoz. A kapásjelzőre 3 éves garanciát vállunk!

Jelző műszaki paraméterei:
Tápegszég 1db 9V elem, amely garantálja a hosszú üzemidőt. Nyolc hangszín hat hangerőszinttel. 2,5 jack csatlakozó az elektromos kapásjelzőkhöz. A led diódák 20 másodpercig jeleznek a kapástól számítva. A kapásjelző vízálló. A jelző bekapcsolása után (a Power gomb hosszabb nyomása) újabb rövid megnyomása a Power gombnak, aktiválja a helyzetjelző diódát a jelzőn.

Vevőegység műszaki paraméterei:
Tápegység 3db AAA elem. Egy hangszín öt hangerőszinttel. Természetesen vibrációs üzemmóddal és jelző ledekkel is el van látva. A hátsó oldalán egy praktikus klip található, amellyel könnyen az övre csatolható.

Ennek a szettnek a kofferjába 3+1 összeállítású jelző fér el (3drb jelző és egy vevő).

Kiürítés
Compare
Árak és Változatok

Kapásjelző szett Delphin DIVER 9V 2+1, Kapásjelző szett Delphin DIVER 9V 3+1, Kapásjelző a szetthez DIVER 9V kék, Kapásjelző a szetthez DIVER 9V piros, Kapásjelző a szetthez DIVER 9V zöld, Kapásjelző a szetthez DIVER 9V sárga, Vevő az DIVER 9V

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kapásjelző szett Delphin DIVER 9V” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , ,