0 termék0.00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Delphin Area RIG Carpath

(1 vásárlói értékelés)

5,990.00Ft

A Delphin AREA egy egyedülálló kidolgozottságú táska család, amely a a pontyhorgászoknak lett tervezve CARPATH dizájnban. Hibátlan varratok, erős cipzárok, ergonomikus szabás. Ez a Delphin AREA!

A Rig pontyozó és más előkék elhelyezésére szolgál. A tok egyszerű szerkezetű, műhelyi kivitele mégis annak minőségéről és élettartamáról árulkodik. A tok külső része merevített, impregnált anyaggal van bevonva. Belső részén PVC réteg található, amelyhez erősített habréteg van rögzítve. Az előketartó 20db előke rögzítő tűt tartalmaz. A tűk legömbölyített fejet kaptak hogy a habréteg ne sérüljön. A külső anyag és a belső PVC réteg kombinációja mindig száraz előkéket biztosít. A fém futós cipzár hosszú élettartamot garantál.

Műszaki paraméterek:
Méret: 30x14x4 cm
Kapacitás: 20 db max. 24,5 cm hosszú előke

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a halászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.

Compare

Delphin Area RIG Carpath termékről 1 értékelés

  1. Kovács Roland

    Szia ehez a márkához botzsák illetve száktartó nincsen.?

    • b706v5OjDt

      Szép napot Kedves Roland. Még sajnos nincs Are de a tervezők dolgoznak rajta. Reméljük hamarosan már tudunk vele szolgálni. Holnap kerül feltöltésre pár Delphin botzsák, érdemes lesz megnézni ajánlom figyelmébe őket.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük